آب کرفس را چه موقع و چگونه مصرف کنیم تا لاغر شویم؟۱۴ دی ۱۳۹۷
همه ما شنیده ایم که کرفس برای کاهش وزن و چربی سوزی مفید است.
اما چرا و چگونه آن را معمولا نیمدانیم , ما سعی داریم در این مقاله به شما توضیحاتی کامل در مورد کرفس و ویژگی های آن بدهیم
این گیاه به دلیل داشتن فیبر فراوان تاثیر بسیار مطلوبی بر روی دستگاه گوارش دارد اما باید بدانیم که اصول خوردن کرفس و آب کرفس به چه صورت است؟
کاهش وزن با کرفس
با دارا بودن تنها ۳۰ تا ۴۰ کیلوکالری در هر فنجان، آب کرفس یک نوشیدنی انرژیزا و کمککننده بزرگی در تامین یک رژیم غذایی سالم است. دلیل این میزان کم کالری در کرفس، محتوای بالای آب آن است. تقریباً ۹۵ درصد کرفس از آب تشکیل شده است. تمام قسمتهای کرفس خوراکی است. در طب سنتی کرفس به طور ویژه با اهداف درمانی و مخصوصاً برای تصفیه خون استفاده میشد. از طرفی آب کرفس یک دیورتیک قوی نیز هست و البته از مزایای آن میتوان به قدرت کنترلکنندگی ویار بارداری و نیز کنترل اشتها اشاره کرد.
کالریای که از جویدن و هضم و جذب کرفس خام و تازه به بدن میرسد همان میزانی است که مصرف آب کرفس به بدن میرساند. با مصرف کرفس بدن احساس سیری و پری میکند و فرد بدون پرخوری و مصرف غذای اضافی سیر میشود. مطالعات نشان دادهاند که سرعت کاهش وزن در افرادی که حداقل یک بار در روز یک ساقه متوسط کرفس به عنوان میانوعده میخورند، بیشتر از افرادی است که اصلاً کرفس مصرف نمیکنند. متخصصان تغذیه در خصوص این مساله توافق نظر دارند که مصرف کرفس به صورت روزانه باعث افزایش متابولیسم میشود و سوختوساز به بهترین حد ممکن میگردد. افزایش متابولیسم به این معنی است که بدن شما کالری بیشتری میسوزاند و در نتیجه با افزایش مصرف انرژی از ذخایر چربی استفاده شده و کاهش وزن تسهیل میگردد.
مطالعات نشان دادهاند که مصرف آب کرفس به میزان یک لیوان در روز به مدت یک هفته به طور معنیداری در کاهش فشارخون تأثیرگذار است
نوشیدن آب کرفس منجر به کاهش اشتها و کاهش ویار به مواد بدون ارزش غذایی و پرکالری میشود. در نتیجه توصیه میشودآب کرفس قبل از صرف غذای اصلی مصرف شود تا تأثیرات خود را بهتر بگذارد.
کرفس دارای خصوصیات یک دیورتیک خوب است. دیورتیک بودن به این معنی است که باعث تخلیه بهتر و سریعتر آب از بدن میگردد. این اثر باعث تسریع سوخت و ساز و در نتیجه مصرف توده چربی بدن میگردد.
کرفس خام دارای مقادیر بالای کلسیم به فرم قابلاستفاده برای بدن است. این کلسیم ارگانیک قادر است سیستم هورمونی بدن را تحریک کند. مثلاً با افزایش ترشح هورمونهایی نظیر تیروکسین باعث افزایش شکسته و مصرف شدن چربیهای ذخیره شده در سلولها میشود.
برگهای کرفس حاوی مقادیر بالایی از ویتامین A و ساقههای آن منبع خوبی از ویتامینهای B1 ، B2 ،B6 و C، پتاسیم، اسیدفولیک، کلسیم، منیزیم، آهن، فسفر، سدیم و آمینواسیدهای ضروری است.
کرفس منبع غنی از سدیم است که البته این سدیم بسیار با سدیم غیر ارگانیک نمک متفاوت است. اگر سطح نمک در بدن تنظیم نباشد، دهیدراته شدن و بیآبی در بدن اتفاق میافتد. به همین خاطر است که میگوییم آب کرفس یک دیورتیک عالی است.
روزی یک لیوان آب کرفس بنوشید
برای اینکه به رودههای خسته و پیر کمک شود، توصیه میشود که هر روز یک لیوان عصاره کرفس مصرف شود. از این طریق روده به روش طبیعی تخلیه میشود.( البته برگها را همیشه مصرف کنید)
دانشمندان بر این عقیدهاند که کرفس بهترین ماده غذایی است برای عفونت مجاری ادرار و اسید اوریک بالا از طریق تمیزکردن کلیه و مجاری ادرار محسوب میشود در واقع ترپین، ماده معطر کرفس است که مانع ماندن سنگ کلیه در مجاری ادرار یا آلودگی میکروبی و درد میشود. بعلاوه کرفس عروق را باز میکند و برای تقویت قلب و ریه مفید است. کمپرس جوشانده کرفس برای دست و پای سرما زده و نیز برای درمان سایر زخمها مفید است. جالب آن که بذر کرفس در باز کردن گرفتگیهای معده قویتر از سایر قسمتهای آن است. این بذر اشتها آور بوده و به هضم غذا کمک میکند.
بهترین زمان نوشیدن آب کرفس در روز
نوشیدن آب کرفس منجر به کاهش اشتها و کاهش ویار به مواد بدون ارزش غذایی و پرکالری میشود. در نتیجه توصیه میشود آب کرفسقبل از صرف غذای اصلی مصرف شود تا تأثیرات خود را بهتر بگذارد.
کرفس دارای خصوصیات یک دیورتیک خوب است. دیورتیک بودن به این معنی است که باعث تخلیه بهتر و سریعتر آب از بدن میگردد. این اثر باعث تسریع سوخت و ساز و در نتیجه مصرف توده چربی بدن میگردد.
کرفس خام دارای مقادیر بالای کلسیم به فرم قابلاستفاده برای بدن است. این کلسیم ارگانیک قادر است سیستم هورمونی بدن را تحریک کند. مثلاً با افزایش ترشح هورمونهایی نظیر تیروکسین باعث افزایش شکسته و مصرف شدن چربیهای ذخیره شده در سلولها میشود.
byبرچسب ها: آب کرفس, چربی سوزی, کرفس, لاغری