باید نباید های تغذیه ای در ماه رمضان۲ خرداد ۱۳۹۷
در ماه رمضان بهتر است در رژیم غذایی خود دقت بیشتری به خرج دهید
باید و نباید های تغذیه ای در ماه مبارک رمضان زیاد است
پرهیز های ماه رمضان
بهتر است مصرف فست فود ها را در این ماه کاهش دهید
زیرا به علت داشتن نمک زیاد باعث ایجاد عطش میشود
روزهداران بهتر است در وعده افطار بیشتر سبزیجات و در وعده سحری از میوهها استفاده کنند
چرا که میوه نسبت به سبزی نگهدارنده آب بیشتری است
و مانعی در برابر تشنگی روزانه روزهداران به شمار میرود.
روزهداران بهتر است در هنگام سحر هندوانه نخورند
چرا که این میوه ادرارآور بوده و زودتر سبب تخلیه آب بدن میشود.
ولی مصرف هلو، زردآلو و گلابی به دلیل اینکه آب را درون خود نگه میدارد بهتر است
مصرف چایی در سحری نیز باید کمرنگ باشد
و به میزان حداقل چرا که این ماده نیز ادرارآور است و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد.
مصرف چایی در سحری نیز باید کمرنگ باشد و به میزان حداقل چرا که این ماده نیز ادرارآور است
و سبب تشنگی روزانه فرد خواهد شد.
برخی از روزهداران به دلیل اینکه در ماه رمضان کالری بیش از نیاز دریافت میکنند
پس از این ماه مبارک چاق شده بنابراین نباید به دلیل نگرانی از گرسنگی روزانه مواد بیشتری در هنگام سحر و افطار مصرف کنند.
byبرچسب ها: افطاری, روزه, ماه رمضان