نکات مهم در مورد دم کردن چای های گیاهی

نکات مهم در مورد دم کردن چای های گیاهی۲۵ مهر ۱۳۹۴

عرقیات، بهترین عرقیات ایران، کارخانه گلاب، عرقیات گیاهی

نکات بسیاری وجود دارد تا از تمامی خواص درمانی و مفید چای های گیاهی حداکثر استفاده را ببریم، در واقع حتی گاهی عدم توجه به جزئیات می تواند از بسیاری از خواص مفید آن بکاهد. توجه به نکات زیر می تواند بسیار مفید باشد.

۱-برای دم کردنی‌های گیاهی بهتر است از قوری‌های چینی یا شیشه‌ای استفاده شود.
۲-قوری را روی حرارت غیرمستقیم کتـری یـا سمـاور قرار دهیم.
۳-برای دم کشیدن ۱۵ دقیقه کافی است امّا هر چه بیشتر دم بکشد بهتر است.
۴-چای را صاف نموده و میل نمایید.
توصیه‌ها در مورد نوشیدن انواع چای
۱-زیاده‌روی در مصرف هیچ‌کدام از چای‌ها مفید نیست ولی آنچه شامل همه‌ی آن‌ها می‌شود این است که انواع چای‌ها خاصیت ضد پیری دارند.
۲-جهت کاهش مضرات چای بهتر است با مصلح آن مصرف شود مصلح چای، دارچین و یا هل است.
۳-هرگز فراموش نکنید که مصرف یک نوع چای گیاهی به طور مداوم باعث بروز عوارض زیادی می‌شود. از این رو پیشنهاد می‌شود در طول هفته چای‌های گیاهی مختلفی که برای شما مفید هستند را بنوشید تا دچار عوارض ناشی از مصرف زیاد آن نشوید. به طور مثال: خوردن چای معمولی به طور مداوم باعث خشکی روده و معده، خشکی سر و سرد شدن مغز، بیماری‌های کبدی، استسقاء، گرفتگی عضلات و کمبود آهن می‌شود. خوردن قهوه به طور مداوم باعث اعتیاد به کافئین، ناآرامی، سردرد، بیماری‌های کبدی می‌شود. خوردن گل گاوزبان به طور مداوم باعث تپش قلب و کم شدن سوی چشم می‌شود.

The music streaming war has heated up greatly in can you track a sprint cell phone recent times
Facebooktwitterby feather

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *