استفاد از تخم کتان ، گام بزرگ در جهت سلامتی

استفاد از تخم کتان ، گام بزرگ در جهت سلامتی۱۲ خرداد ۱۳۹۵

استفاده از تخم کتان ، گام بزرگی در جهت سلامتی بدن است و استفاده از آن باعث رفع چربی های مضر بدن می شود.
به گزارش گیاهان دارویی افشار، بذر کتان که لقب شاه دانه را در میان دانه ها گرفته است سرشار از امگا ۳، اسید لینولنیک، انواع پروتئین های گیاهی و فیبرهای محلول است و خوردن آن تنها به مدت یک ماه می تواند اثرات اعجاب انگیزی برای سلامتی داشته باشد.
دانه کتان می تواند سطح کلسترول بد خون را تا ۵۰ درصد کاهش دهد، همچنین مانع از بروز دیابت می شود و افرادی که عادت به مصرف ماهی ندارند، می توانند با مصرف این دانه نیاز بدن به این ماده غذایی را برطرف کنند.
مصرف ۳ قاشق غذا خوری از بذر کتان با نیم کیلو گرم ماهی از لحاظ میزان اسید های چرب امگا ۶ و امگا ۹ برابری می کند.
بررسی ها نشان می دهند،دانه کتان در جلوگیری از بروز سرطان، بیمارهای قلبی عروقی ،رفع یبوست، پوکی استخوان ، کاهش ورم مفاصل و کنترل بیماری لوپوس نیز موثر است.
بر همین اساس کارشناسان اضافه کردن این دانه را به سالاد روزانه افراد و مصرف آن همراه با روغن زیتون ، انواع سبزی ها و صیفی جات برای بدست آوردن نشاط و طول عمر بالا توصیه می کنند.
منبع: supertastyrecipes

The tool will automatically place the essayclick.net date
Facebooktwitterby feather
برچسب ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *